zoeken

Suchbox

Zoekresultaten

Suchergebnis
162 resultaten
Zoek resultaten 21 tot 30 van 162

Duitse wijnen scoren tijdens de 30ste editie van het Proefschrift Wijnconcours

Tijdens de 8e editie van Gastronomie-Fine Food Professional, maandag 5 november in het Elicium van RAI Amsterdam, was er uitgebreid aandacht voor de 30e editie van het Proefschrift

Wine Professional 2014

Tijdens de 12de editie van Wine Professional pakte Duitsland weer groots uit met 15 aanwezige wijnproducenten uit verschillende wijnbouwgebieden en 2 Nederlandse importeur van Duitse wijn.De

Selection

Dit zijn de klassieke, gebiedstypische druivenrassen: Ahr: Riesling, Frühburgunder, Spätburgunder Baden: Auxerrois, Chardonnay, Grauer Burgunder, Gutedel, Müller-Thurgau, Riesling, Silvaner,

RieslingWeeks 2018, de finalisten zijn bekend!

In samenwerking met het Informatiebureau Duitse Wijn bezocht The Wine & Food Association een selectie van de restaurants die zich hadden ingeschreven voor de laatste Rieslingweeks. Het doel: al

Classic

Dit zijn de Classicdruiven voor de 13 Duitse wijngebieden: Ahr: Riesling, Spätburgunder, Frühburgunder Baden: Riesling, Rivaner, Silvaner, Gutedel, Grauer Burgunder, Weisser Burgunder,

26e Proefschrift Wijnconcours

Maar liefst acht Duitse prijswinnaars op 26e Proefschrift Wijnconcours, een prima resultaat voor Duitsland. Duitsland sleepte dit jaar voor het eerst de meeste oorkondes in de wacht. 36 wijnen werden

Kerner

KernerLevendig en pittigHet kleine broertje van de Riesling is er in alle soorten en maten, van wijn voor alledag tot Spätlese, en ook als sekt.BetekenisBegin jaren zeventig maakten zowel

RieslingWeeks finalisten bekend

De Zesde editie van de RieslingWeeks zijn een groot succes geworden. Bijna 50 restaurants schreven in voor dit wijn-spijsevenement. De kennis over Duitse Riesling is sterk toegenomen en de wijnkeuze

Finalisten wijn-spijs-wedstrijd RieslingWeeks 2015

De finalisten van de RieslingWeeks wijn-spijs-wedstrijd 2015 zijn bekend! Restaurants die deelnemen aan de RieslingWeeks kunnen deelnemen aan de wijn-spijs-wedstrijd. Een vakjury selecteerde de 6

Overige Benamingen

Hochgewächs Door de Duitse overheid geïntroduceerde term.Criteria: mostgewicht en minimum alcoholgehalte moeten minstens 10 graden Oechsle respectievelijk 1,5% boven het minimum voor