zoeken

Suchbox

Note: The search input can be further influenced by various operators: an asterisk (*) serves as a wildcard (reb*), quotes search for an exact match ("Max Mustermann") and a minus (-) closes a term of looking out (recipe -fish).

Zoekresultaten

Suchergebnis
269 resultaten
Zoek resultaten 111 tot 120 van 269

ProWein 2019 : Les meilleurs Sekte d’Allemagne sont récompensés.

L’Institut du Vin allemand (DWI) a élu les trois meilleurs Sekte le 17 mars lors du salon professionnel international ProWein à Düsseldorf. Ils ont été choisis par un jury international, parmi une

Maxime Verstuyft a été élu 'Premier maître d'hôtel de Belgique 2020'!

Maxime Verstuyft, du restaurant Michel à Grand-Bigard, a été élu le lundi 7 octobre 'Premier maître d'hôtel de Belgique’, un concours de maîtrise du Club Prosper Montagné et du Comité nationale de

2019 : l’année du sekt!

Le sekt sera l’un des thèmes importants mis à l’honneur par l’Institut du vin allemand cette année. Lors du prochain salon ProWein, une table de dégustation sera mise en place, avec une sélection des

ProWein 2019: De beste Sekte van Duitsland zijn bekroond

Het Duits Wijninstituut (DWI) heeft op 17 maart op de internationale vakbeurs ProWein in Düsseldorf de drie beste Sekte bekroond. Ze kwamen uit een selectie van 200 ingestuurde stalen uit alle 13

5 topsommeliers vertellen in June waarom net zij zo graag met Duitse wijn werken!

En het zijn niet de minste: Elise de Waele, Leen De Visscher (Au Comptoir), Gianluca di Taranto (The Jane Antwerp), Jazzper Van Papeghem (Restaurant De Jonkman) en Sepideh Sedaghatnia (DIVIN by

RieslingWeeks 01 t/m 17 juni 2018

Voor de achtste keer organiseerden restaurateurs en wijnhandelaren samen met het Informatiebureau voor Duitse Wijn de RieslingWeeks. Van vrijdag 01 juni t/m zondag 17 juni 2018 stond Duitse wijn

ProWein 2019: De beste Sekte van Duitsland zijn bekroond

Het Duits Wijninstituut (DWI) heeft op 17 maart op de internationale vakbeurs ProWein in Düsseldorf de drie beste Sekte bekroond. Ze kwamen uit een selectie van 200 ingestuurde stalen uit alle 13

Grauburgunder

GrauburgunderRuländer in een modern jasjeGrauburgunder wordt meestal droog gevinifieerd, met gemiddelde body en flink wat zuren. Ruländer daarentegen vaak vol en met nadrukkelijk zoet.

Gewürztraminer

GewürztraminerRozengeurGewürztraminer met zijn verleidelijke rozengeur is een monument van de Duitse wijncultuur dat de eeuwen overleefd heeft. Waar hij moet worden gerooid, wordt hij weer nieuw

Koningsdag 2015

Voor de eerste keer voer de "King of Riesling" ons door de Amsterdamse grachten tijdens Koningsdag met maar liefst 65 genodigde aan boord, waaronder wijnhandelaren, sommeliers en pers. Tijdens de