zoeken

Suchbox

Note: The search input can be further influenced by various operators: an asterisk (*) serves as a wildcard (reb*), quotes search for an exact match ("Max Mustermann") and a minus (-) closes a term of looking out (recipe -fish).

Zoekresultaten

Suchergebnis
277 resultaten
Zoek resultaten 111 tot 120 van 277

Een onvergetelijke Duitse wijnavond met de Beste Sommelier van de Wereld 2019, Marc Almert, en 28 topsommeliers uit Nederland in De Zoldering!

Marc Almert was op maandag 2 september in Nederland te gast n.a.v. Riesling & Co., waar hij een masterclass “Germany – more than Riesling” verzorgde. Al snel groeide het idee om ook een tegelijk

Lochner´s Weinwirtschaft

Info: Lochner's Weinwirtschaft Eisenacher Straße 86 10781 Berlin Schöneberg Tel.: 030 - 23 00 52 20 www.lochner-weinwirtschaft.de  Opening hours: Tuesday - Sunday: Sale of wines: 4:00

Unieke wijnproeverijen tijdens German Summer Cities

Met het festival German Summer Cities geeft het Duits Verkeersbureau bezoekers van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni in de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord alvast een spetterend voorproefje van de

Maxime Verstuyft a été élu 'Premier maître d'hôtel de Belgique 2020'!

Maxime Verstuyft, du restaurant Michel à Grand-Bigard, a été élu le lundi 7 octobre 'Premier maître d'hôtel de Belgique’, un concours de maîtrise du Club Prosper Montagné et du Comité nationale de

2019 : l’année du sekt!

Le sekt sera l’un des thèmes importants mis à l’honneur par l’Institut du vin allemand cette année. Lors du prochain salon ProWein, une table de dégustation sera mise en place, avec une sélection des

Touristikstudie: Mosel gehört zu den Top-Reisezielen

In einer bundesweiten touristischen Studie belegt die Region Mosel einen Spitzenplatz beim Thema Kulinarik: Auf der Urlaubsmesse CMT in Stuttgart erhielt die Mosel beim ersten „Destination Brand

5 topsommeliers vertellen in June waarom net zij zo graag met Duitse wijn werken!

En het zijn niet de minste: Elise de Waele, Leen De Visscher (Au Comptoir), Gianluca di Taranto (The Jane Antwerp), Jazzper Van Papeghem (Restaurant De Jonkman) en Sepideh Sedaghatnia (DIVIN by

RieslingWeeks 01 t/m 17 juni 2018

Voor de achtste keer organiseerden restaurateurs en wijnhandelaren samen met het Informatiebureau voor Duitse Wijn de RieslingWeeks. Van vrijdag 01 juni t/m zondag 17 juni 2018 stond Duitse wijn

Touristikstudie: Mosel gehört zu den Top-Reisezielen

In einer bundesweiten touristischen Studie belegt die Region Mosel einen Spitzenplatz beim Thema Kulinarik: Auf der Urlaubsmesse CMT in Stuttgart erhielt die Mosel beim ersten „Destination Brand

Grauburgunder

GrauburgunderRuländer in een modern jasjeGrauburgunder wordt meestal droog gevinifieerd, met gemiddelde body en flink wat zuren. Ruländer daarentegen vaak vol en met nadrukkelijk zoet.