Details

Nieuws Actueel

RIESLING, PINOT & CO: Datum wordt verplaatst naar maandag 13 september 2021

22-01-2021

Om onzekerheid weg te nemen, zowel voor de standhouders als bezoekers, zal Riesling, Pinot & Co. plaatsvinden op maandag 13 september 2021 (i.p.v. maandag 21 juni 2021). Locatie blijft het Spoorwegmuseum in Utrecht.

 


In deze vreemde tijden is het voor vele sectoren telkens weer schakelen, nieuwe plannen maken en creatief zijn. Het was moeilijk in te schatten of Riesling, Pinot & Co. in juni zou kunnen plaatsvinden. En moest het toch kunnen, dan zouden uitgebreide veiligheidsmaatregelen ervoor zorgen dat een enigszins comfortabel verloop voor standhouder en bezoeker niet evident zou zijn.

In samenspraak met verschillende partijen hebben we de beslissing genomen om Riesling, Pinot & Co. naar maandag 13 september 2021 te verplaatsen. Het voorziene programma blijft hetzelfde, evenals de locatie (het Spoorwegmuseum in Utrecht), en wie zich heeft ingeschreven voor de masterclasses zal in de loop van de maand maart gevraagd worden te herbevestigen.

We vinden het jammer dat we het wederom moeten verplaatsen, maar uitstel is geenafstel en gezondheid gaat voor. We kijken ernaar uit jullie allemaal talrijk te mogen begroeten!


Terug Print