Details

Rond de Tafel - Duitse wijnen exclusief bij alle gerechten van Erik van Loo

24-06-2020

Van 1 juli tot en met 12 juli worden alle menu’s bereid door topchef Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam (2 Michelinsterren) exclusief begeleid met Duitse wijnen.


Van 1 juli tot en met 31 augustus wordt de Gashouder op de Westergas in Amsterdam omgetoverd tot het grootste anderhalve meter restaurant van Nederland. Een concept waarvoor verschillende topchefs hun keuken tijdelijk verplaatsen en elke lunch en avond 100 personen gastronomisch verwennen en verrassen met een exclusief vijfgangenmenu vergezeld door wijnen van topniveau.

Tijdens de eerste twee weken zal topchef Erik van Loo de gasten met een vijfgangenmenu verwennen en ook de gastheer van het persdiner op vrijdag 3 juli zijn.

Tijdens deze twee weken zullen er Duitse wijnen geserveerd worden van volgende topbedrijven: Weingut Wittmann (Rheinhessen), Weingut Eymann (Pfalz), Weingut Carl Ehrhard (Rheingau), Weingut Dr. Bürklin-Wolf (Pfalz), Domdechant Werner’sches Weingut (Rheingau), Weingut Franz Keller (Baden), Weingut F.J. Regnery (Mosel), Weingut Bibo (Rheingau) en Moselland (Mosel).

Verdere info’s:  www.ronddetafel.amsterdam


Terug Print