zoeken

Suchbox

Note: The search input can be further influenced by various operators: an asterisk (*) serves as a wildcard (reb*), quotes search for an exact match ("Max Mustermann") and a minus (-) closes a term of looking out (recipe -fish).

Zoekresultaten

Suchergebnis
69 resultaten
Zoek resultaten 31 tot 40 van 69

Wine Professional 2014

 
16.01.2014
… van Vendôme in Duitsland (19,5 punten GaultMillau en 3 Michelinsterren) en Jonathan Zandbergen van restaurant Het Veerhuys (15 punten GautMillau) garant voor mooie wijn-spijscombinaties.Creamy textured…  

Dries Corneillie (De Jonkman**) is de Beste Sommelier van België 2021!

 
18.10.2021
… aan de hotelschool Ter Groene Poorte bij Hertog Jan*** en Boury**. Momenteel is hij sommelier in restaurant De Jonkman**. Dat hij van een goed glas Duitse wijn houdt bewijst zijn keuze om regelmatig met…  

Wine Professional 2015

 
15.01.2015
… eveneens een boeiende masterclass plaats in het GaultMillau Theater: “Duitse wijnen met Peter Gast” van restaurant SchultenHues (17 punten GM). Speciale experimentele gerechten bij diverse wijnen uit Duitsland.…  

Lady Chef of the Year mise sur les vins allemands

 
23.09.2015
… depuis 1991 le titre le plus renommé et le plus connu à de jeunes cuisiniéres d'exception dans des restaurants belges.  

Mosel - Römersteig

 
06.01.2016
… eerst een beetje sterken. De plaatselijke horeca biedt daarvoor prima mogelijkheden. Bijvoorbeeld in restaurant Römerkastell (Pelzergasse 7), in Gasthaus Fröhlicher Steuermann (Moselstraße 8) of in de…  

Het Duits Wijninstituut (DWI) onderscheidde 4 nieuwe Riesling Fellows in Berlijn, waaronder Lars Daniëls (Nederland) en Nico Knott (België)

 
01.04.2019
… hotelier als wijnhandelaar. Na enkele jaren ervaring in de sector opende hij in 1989 zijn eigen hotel-restaurant “Vier Jahreszeiten” in Nidrum (Oost-België). Tegelijkertijd startte hij zijn wijnhandel Nico Knott…  

Het Duits Wijninstituut (DWI) onderscheidde 4 nieuwe Riesling Fellows in Berlijn, waaronder Nico Knott (België) en Lars Daniëls (Nederland)

 
01.04.2019
… hotelier als wijnhandelaar. Na enkele jaren ervaring in de sector opende hij in 1989 zijn eigen hotel-restaurant “Vier Jahreszeiten” in Nidrum (Oost-België). Tegelijkertijd startte hij zijn wijnhandel Nico Knott…  

L’Institut du vin allemand (DWI) a accueilli 4 nouveaux Riesling Fellows à Berlin, dont Nico Knott (Belgique) et Lars Daniëls (Pays-Bas)

 
01.04.2019
…gociant en vin. Après avoir acquis quelques années d’expérience dans le secteur, il a ouvert son propre hôtel-restaurant en 1989 : “Vier Jahreszeiten” à Nidrum (Dans l’Est de la Belgique). Simultanément, il a lancé…  

Wines of Germany Gastro Cup 2019: de winnaars!

 
10.01.2019
… 3 finalewijnen voorgesteld.De finale vond plaats op maandag 7 januari in het ProefschriftRestaurants Theater tijdens Wine Professional in de RAI Amsterdam. Tijdens een masterclas werden alle finale…  

Riesling, Pinot & Co., lundi 6 septembre 2021. INSCRIVEZ VOUS DÈS MAINTENANT!

 
29.06.2021
… - 17.00h De Ark Siberiastraat 2030 Anvers De Ark est située juste en face de la Havenhuis et à côté du restaurant Het Pomphuis. Vous venez en voiture ? De Ark dispose de suffisamment de possibilités de…