Mooiste uitzichten Details

Mooiste uitzichten 2020

Nürer Kopf

Je vertrekpunt is op de parkeerplaats van de Grillhütte/Schützenhalle in Leutesdorf. Je kan al een glimp opvangen van het "Mooiste Wijnzicht" wanneer je door de steile wijngaarden van Leutesdorf rijdt via de Straße Neuer Weg.

Vanaf de wandelparkeerplaats start de klim langs de Neuer Weg en na ongeveer 450 m ga je linksaf de Nürer Weg in. Na ongeveer 1,1 km bereik je de zuil van het "Schönste Weinsicht Mittelrhein 2020”.

Naast de zuil staat een grote wijngaardschommel, waarop je je kan ontspannen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht.

Na een pauze en je fotomoment, ga je verder op het pad in noordelijke richting. Het gaat weer licht bergopwaarts en je bereikt nu een deel van de RheinSteig - de "Kunst- und Kulturweg Leutesdorf". Om alle kunstwerken te kunnen zien, gaat het pad verder naar het noorden. Na 1,7 km bereik je het keerpunt van de luswandeling.

Nu ga je terug naar het zuiden. Steeds weer zie je de majestueuze Rijn in het dal tussen de wijngaarden. Via de kasseiweg kom je weer op de Neuer Weg. Het natuurhuis "Edmundhütte" aan de kant van de weg nodigt uit tot een pauze.


4
Aantal kilometers

1
Tijdsduur in uren

Nürer Kopf

Startplaats

Parkplatz Grillhütte/Schützenhalle

Eindpunt

Parkplatz Grillhütte/Schützenhalle

Moeilijkheidsgraad

mittel

Gpx

GPX download

(A suitable software is required to open GPX files.)

Drucken Drucken