Details

Nieuws

Gastronomie beurs Utrecht

10-10-2017

Op maandag 6 en dinsdag 7 november vindt de 7de editie van Gastronomie, vakbeurs voor professionals in "Fine Food", plaats in de Jaarbeurs Utrecht.


Het Informatiebureau voor Duitse Wijn heeft een gezamenlijke “Duitse wijn” stand met 11 Nederlandse importeurs van Duitse wijn.

Nederland heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot de belangrijkste exportmarkt voor Duitse wijnen, na de Verenigde Staten van Amerika. En in de cijfers die daaraan ten grondslag liggen, zijn nog niet eens de vele wijninkopen meegerekend, die Nederlandse vakantiegangers ter plaatse doen in het Rijndal of aan de Moezel, Main, Neckar en Elbe.

De Nederlandse gastronomie heeft in de afgelopen decennia een ongelooflijke dynamiek ontwikkeld, die vraagt om een net zo dynamisch en veeleisend wijnaanbod. Wij denken dat Duitsland perfect passende wijnen heeft voor de eigentijdse keuken wereldwijd –maar overtuigt u gewoon uzelf daarvan. Veel plezier daarbij en proost!

Op de proeftafel van het Informatiebureau voor Duitse Wijn staan 16 wijnen ( Silvaner, Spätburgunder, Weißburgunder en Grauburgunder) van de deelnemende importeurs voor je klaar. Kom langs op onze stand, wij nemen u graag mee op ontdekkingsreis.

Deelnemers op de stand van het Informatiebureau voor Duitse Wijn:
Winterberg Wijnen – www.winterbergwijnen.nl
De Wijntherapeut – www.dewijntherapeut.nl
Plezier in wijn – www.plezierinwijn.nl
Champagnist – www.champagnist.nl
Pasteuning – www.pasteuning.nl
Grandi Vini – www.grandivini.nl
Wijnhandel Jan van Breda – www.janvanbreda.nl
Ovino – www.ovino.nl
Wijnimport Scheveningen  - www.wijnimportscheveningen.nl
Tire Bouchon – www.tirebouchon.nl
De Wijnkelder Almere www.dewijnkelderalmere.nl
Flammkuchen – www.flammkuchen.nl

 

 

 


Terug