Details

Actueel

Riesling, Pinot & Co. 2023

01-06-2023

Erg blij zijn we de 20ste editie van Riesling, Pinot & Co. aan te kondigen! Deze zal plaatsvinden op MAANDAG 26 JUNI 2023 in het Spoorwegmuseum van Utrecht.


Ontdek de betoverende wereld van Duitse wijn, waar traditie en innovatie samenkomen om prachtige smaakervaringen te creëren.

Met eeuwenlange wijnbouwgeschiedenis en een uniek terroir biedt Duitsland een diversiteit aan wijnen die zowel kenners als nieuwkomers zullen bekoren. Van de verfijnde Rieslings tot de volle Spätburgunders, elke fles is een meesterwerk op zich.

Onze gepassioneerde wijnmakers streven naar uitmuntendheid en werken met zorgvuldig geselecteerde druiven om wijnen van wereldklasse te produceren. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende witte wijn voor een zomerse avond of een elegante rode wijn voor een speciale gelegenheid, de Duitse wijngaarden hebben voor elk moment iets te bieden.

Laat je betoveren door de finesse, de delicate aroma's en de uitgebalanceerde smaken van Duitse wijn. Proef de rijke geschiedenis en het vakmanschap in elke slok. Ontdek de geheimen van Duitse wijn en laat je verrassen door de unieke en onvergetelijke ervaring die het biedt. Proost op de verrukkelijke wereld van Duitse wijn!

Programma maandag 26 juni 2023
13.30 uur: Aanvang
17.30 uur: Einde

Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16
Utrecht

Schrijf hier alvast in!

Klik hier voor de lijst van deelnemende bedrijven.

Klik hier voor de catalogus.

Klik hier voor de routebeschrijving.

Heel graag tot ziens op maandag 26 juni in het Spoorwegmuseum!


 


Terug Print