Details

Nieuws

5 topsommeliers vertellen in June waarom net zij zo graag met Duitse wijn werken!

22-03-2019

En het zijn niet de minste: Elise de Waele, Leen De Visscher (Au Comptoir), Gianluca di Taranto (The Jane Antwerp), Jazzper Van Papeghem (Restaurant De Jonkman) en Sepideh Sedaghatnia (DIVIN by Sepi).


"Als pinot noir (of spätburgunder) de koning van de druiven is, dan moet riesling haast wel de koningin zijn. Het zijn niet toevallig de bekendste en vaak ook meest complexe druivenrassen in Duitsland. Samen zijn ze goed voor 35.000 hectare paradijs. De wijnen die zij voortbrengen, zijn geliefd bij en door sommeliers wereldwijd. We spraken met vijf Vlaamse topsommeliers over de magische aantrekkingskracht van Duitse wijn."

Lees het verhaal hier verder op June


Terug Print

Sepideh Sedaghatnia (DIVIN by Sepi)

Leen De Visscher (Au Comptoir)

Jasper Van Papeghem (De Jonkman)

Elise De Waele