Details

Actueel

Riesling, Pinot & Co. 2024

15-05-2024

Erg blij zijn we de 21ste editie van Riesling, Pinot & Co. aan te kondigen! Deze zal plaatsvinden op MAANDAG 24 JUNI 2024 in het Spoorwegmuseum van Utrecht.SCHRIJF JE HIER IN VOOR RIESLING, PINOT & CO 13.30 - 17.00 uur.

Tussen 13u30 en 17.30 uur stellen ca. 40 Duitse wijnproducenten en Nederlandse importeurs hun gamma aan het Nederlandse vakpubliek voor. Veel domeinen zijn op zoek naar een importeur.
Ontdek de betoverende wereld van Duitse wijn, waar traditie en innovatie samenkomen om prachtige smaakervaringen te creëren.
Met eeuwenlange wijnbouwgeschiedenis en een uniek terroir biedt Duitsland een diversiteit aan wijnen die zowel kenners als nieuwkomers zullen bekoren. Van de verfijnde Rieslings tot de volle Spätburgunders, elke fles is een meesterwerk op zich.
Onze gepassioneerde wijnmakers streven naar uitmuntendheid en werken met zorgvuldig geselecteerde druiven om wijnen van wereldklasse te produceren. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende witte wijn voor een zomerse avond of een elegante rode wijn voor een speciale gelegenheid, de Duitse wijngaarden hebben voor elk moment iets te bieden.
Laat je betoveren door de finesse, de delicate aroma's en de uitgebalanceerde smaken van Duitse wijn. Proef de rijke geschiedenis en het vakmanschap in elke slok. Ontdek de geheimen van Duitse wijn en laat je verrassen door de unieke en onvergetelijke ervaring die het biedt. Proost op de verrukkelijke wereld van Duitse wijn!

LOCATIE
Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16
Utrecht

Klik hier voor de catalogus.

Klik hier voor de routebeschrijving.


Heel graag tot ziens op maandag 24 juni in het Spoorwegmuseum!


 


Terug Print