Details

Actueel

Duizenden feesten in het teken van wijn

11-03-2014

Voor vele wijnliefhebbers is de brochure "Wein aktiv erleben" zeer waardevol. Zij bevat immers een zeer grote opsomming van wijnfeesten en andere wijnevenementen die plaatsvinden in alle hoeken van Duitsland, gerangschikt per regio!


Van januari tot december, van de Ahr tot Württemberg, zowel in als buiten de wijnbouwgebieden, steeds kan je het pad van Duitse wijn volgen. Reeds in maart vinden de eerste openlucht wijnfeesten plaats. Zo wordt bijvoorbeeld in Baden met de "Schriesheimer Matheismarkt" de wijnlente ingeluid. Tijdens het tweede weekend van maart worden hier honderdduizenden bezoekers verwacht.

Vanaf de lente kan de wijnliefhebber elk weekend op pad gaan om wijngezelligheid te ontdekken. Tijdens de talrijke wijnfeesten en andere evenementen tussen de Ahr en Baden, Mosel en Sachsen, is er elk jaar wel weer wat nieuws te ontdekken. De creativiteit van de Duitse wijnproducenten kent geen grenzen. Wijnplezier verzekerd!

Snel en omvangrijk - alle evenementen online

Op de website www.deutscheweine.de kan je ook online alle informatie uit deze brochure raadplegen, en dit via de online evenementenkalender. Een handige zoekfunctie maakt het mogelijk op datum, regio en soort evenement te rangschikken. Door het klikken op het evenement krijg je onmiddellijk de nodige gegevens over het evenement.

Deze brochure kan besteld worden via de website www.duitsewijn.nl onder de rubriek "folders aanvragen".


Terug Print