Details

Actueel

Gastronomie beurs Utrecht

13-10-2016

Op maandag 7 en dinsdag 8 november vindt de 6de editie van Gastronomie vakbeurs voor professionals in „Fine Food“ plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het Informatiebureau voor Duitse Wijn heeft een gezamenlijke “Duitse wijn” stand met 6 Nederlandse importeurs van Duitse wijn.


 

Meer dan 50% van ’s werelds Rieslingwijngaarden ligt in Duitsland. Tijdens de beurs stellen wij met genoegen Riesling van wereldklasse voor en ook andere geliefde variëteiten als Spätburgunder, Silvaner, Weissburgunder, Grauburgunder, Bacchus, Lemberger, Sauvingnon Blanc, Dornfelder, Chardonnay en uiteraard ontbreekt Sekt niet. Ze laten de veelzijdigheid in stijlen zien van topproducenten uit gebieden als de Moezelstreek, Rheingau, Rheinhessen, Pfalz, Nahe, Franken, Württemberg en Baden.

De innovatieve Duitse  wijnen zijn een streling voor de tong. Ze zijn er voor ieders smaak en voor elke gelegenheid – een diversiteit die geprezen wordt door vermaarde nationale en internationale chefs, sommeliers en wijnkenners.

Klik hier om de catalogus te raadplegen, hier kunt u alvast een kijkje nemen wat er allemaal te proeven valt 

Deelnemers op de stand van het Informatiebureau voor Duitse wijn:


De Wijntherapeut – www.dewijntherapeut.nl 

Euvitis – www.euvitis.nl 

Ovino – www.ovino.nl 

Champagnist  - www.champagnist.nl 

Wijnimport Scheveningen – www.wijnimportscheveningen.nl 

Xate-O Wijnimport – www.xate-o.com 

Flammkuchen – www.flammkuchen.nl 

Op de proeftafel van het Informatiebureau voor Duitse Wijn staan 16 wijnen (3 categorieën: Silvaner, Spätburgunder en gerijpte Riesling) van de deelnemende importeurs voor je klaar. Kom langs op onze stand, wij nemen u graag mee op ontdekkingsreis. 

Bezoek onze stand: F025

 


Terug Print