Details

Nieuws

Riesling & Co. 2020: Nieuwe locatie & nieuwe datum!

11-12-2019

De 18de editie van de grootste Duitse wijnmanifestatie in Nederland zal plaatsvinden op maandag 29 juni 2020. Niet alleen de datum wijzigt, ook de locatie. Na 15 edities in de Johan Cruijff ArenA verhuist Riesling & Co naar het Spoorwegmuseum in Utrecht.


Riesling & Co. staat niet alleen voor een dag waar alles rond Duitse wijn draait, maar ook voor kwaliteit. En dit op alle vlak: standhouders, masterclasses en organisatie. Omdat er met feedback van zowel de bezoekers als de standhouders rekening wordt gehouden, staat er voor de editie van 2020 een verandering te wachten.

Voor de Johan Cruijff Arena was het wegens de voetbalkalender niet mogelijk ons een vaste datum in september te geven. Ook in juni was dit niet mogelijk. Deze maand is klassiek het moment voor concerten in de ArenA. Daarbij komt ook het feit dat er tegenover 15 jaar geleden thans vroeger geoogst wordt. De belangrijkste periode van het jaar voor een wijnproducent kwam zo in conflict met Riesling & Co. Daarom verhuist het evenement naar het Spoorwegmuseum in Utrecht op maandag 29 juni 2020.

Een plek die even imposant, goed bereikbaar en logistiek prima georganiseerd is als de Johan Cruijff ArenA: dat is natuurlijk geen eenvoudige opdracht. Maar met het Spoorwegmuseum in Utrecht hebben we een waardige nieuwe partner gevonden. De grote en authentieke ruimte voor de Masterclasses, het karaktervolle kader tussen historische treinstellen waar een 40-tal Duitse wijnproducenten en importeurs hun gamma voorstellen en bovendien centraal gelegen in Nederland: het Spoorwegmuseum voldoet aan alle vereisten om er een topeditie van te maken. We zijn dus meer dan trots deze nieuwe locatie aan te kondigen.

Noteer maandag 29 juni 2020 alvast met stip in je agenda! Binnenkort volgt meer informatie omtrent het programma.

We danken alvast volgende partners voor hun vertrouwen: Bourgondisch Lifestyle, Vlaamsch Broodhuys, Liebherr, Schott Zwiesel, Selters, Slow Escargots, Madame Paté en Vascobelo.

Heb je intussen een specifieke vraag? Laat van je horen via info[at]duitsewijn(dot)nl of 076-52 44 680


Terug Print