Details

Wine Professional 2017

30-11-2016

Meer dan 50% van 's werelds Rieslingwijngaarden ligt in Duitsland. Tijdens Wine Professional (09 t/m 11 januari 2017) stellen wij u met genoegen Riesling van wereldklasse voor en ook andere geliefde variëteiten.


Spätburgunder, Silvaner, Grauburgunder, Chardonnay  Frühburgunder, Lemberger en Auxerrois en uiteraard ontbreekt Sekt niet. Ze laten de veelzijdigheid in stijlen zien van topproducenten uit gebieden als de Moezelstreek, Ahr, Baden, Franken, Pfalz, Mittelrhein, Rheingau, Rheinhessen en Württemberg.
De innovatieve Duitse  wijnen zijn een streling voor de tong. Ze zijn er voor ieders smaak en voor elke gelegenheid – een diversiteit die geprezen wordt door vermaarde nationale en internationale chefs, sommeliers en wijnkenners.

Deelnemers op de stand van het Informatiebureau voor Duitse wijn:
Weingut Martin Wassmer - Baden
Weingut Meine Freiheit - Rheingau
Divino International – Franken, Baden, Württemberg
Weingut August Ziegler - Pfalz
Wein- und Sektgut Ch. W. Bernhard – Rheinhessen
Weingut Riffel – Rheinhessen
Bottwartaler Winzer eG – Württemberg
Weingut Meier - Pfalz
Wijnimport Scheveningen: Weingut Porzelt – Pfalz, Weingut Clemens-Busch - Mosel
Markvandewijn: Sekt- und Weingut Winterling – Pfalz, Weingut Braun – Pfalz, Weingut Braunewell - Rheinhessen
Winterberg Wijnen: Weingut. Rainer Schnaitmann – Württemberg, Weingut Kopp – Baden, Weingut Josten&Klein – Mittelrhein&Ahr

Op de proeftafel van het Informatiebureau voor Duitse Wijn staan 17 wijnen van de deelnemende importeurs voor je klaar. Kom langs op onze stand, wij nemen u graag mee op ontdekkingsreis.

Klik hier voor het proefformulier.


Terug Print